top of page

Briefing algemeen

 

Info medewerkers

  • Voor communicatie over medewerkers dien je het aantal medewerkers door te geven. De namen zijn niet zo heel erg van belang.

  • Graag de floormanager bellen indien je tekort personeel hebt vanwege drukte bij je kiosk (geef altijd door hoeveel je er wel hebt). 

  • Iedereen is te vinden in Shiftmanager om in- en uit te klokken. Zie dienstkaart voor de locatie. De reserves staan onder Catering Club

  • Let op: wij gebruiken alleen shiftmanager voor het invoeren van uren. Het is niet toegestaan om uren te accorderen van de uitzendbureaus op de telefoon van de medewerker. Ook vullen wij geen evaluaties in. Alle bureaus zijn ervan op de hoogte dat wij hier niet aan mee doen. Mocht een uitzendkracht hier moeilijk over doen dan kan Jordy gebeld worden, maar het beste is om ze door te verwijzen naar hun uitzendbureau. 

  • Alleen tijdens de 1e helft wordt er wat gedronken door de medewerkers. Helaas geen snack van ons. Eventueel mogen ze snel iets eten (zelf meegebracht of uit de snoepautomaat).

bottom of page